Online casino account verwijderen

Casino Account VerwijderenWe ontvangen regelmatig vragen van mensen die hun online casino account willen verwijderen. Met name spelers bij het Unibet Casino contacteren ons hierover. Bij alle drie deze casino’s is het uiteraard mogelijk om je account voor altijd te sluiten, maar bij de een is het wat lastiger om er achter te komen hoe je dit kunt doen dan bij de ander. In dit bericht zullen we daarom uitvoerige bespreken hoe je je online casino account kunt verwijderen bij de eerder genoemde casino’s, inclusief stappen plan en screenshots.

Unibet Casino account verwijderen

Unibet maakt het wel mogelijk om je account volledig te sluiten. De onderstaande stappen zijn beschikbaar voor mobiele en desktop gebruikers. Hiernaast is het tevens mogelijk om je account voor een bepaalde tijd te sluiten, of om alleen bepaalde gedeelten (zoals live casino of poker) te sluiten.

Unibet account verwijderen 1Stap1
Log in op je Unibet account. Wanneer je ingelogd bent kun je rechts bovenin je actuele account balans bekijken. Door hier op te klikken zal het scherm uitklappen, en extra informatie zichtbaar worden. Precies onder je account balans verschijnt een gele knop met het woord “Account”. Klik hier op om door te gaan naar de volgende stap.

Unibet account verwijderen 2Stap 2
Je zult vervolgens worden doorverwezen naar de account pagina. Aan de linkerzijde van je scherm zal een grijs menu staan. Deze zal automatisch geopend worden op de account geschiedenis pagina waar transacties worden weergegeven. Je dient vervolgens in het menu op “Account Details” te klikken. Dit gedeelte van het menu zal uitklappen. Klik hierna op “Close Account”.

Unibet account verwijderen 3Stap 3
Op deze pagina kun je je account sluiten. Indien je nog een actieve bonus open hebt staan, dien je deze eerst te annuleren door op de daarvoor bestemde “Cancel Active Bonuses” knop te klikken. Selecteer vervolgens een van de redenen waarom je je account wenst te sluiten, en klik op de gele “Continue” knop. Je dient vervolgens je wachtwoord in te voeren om de sluiting te bevestigen.